YouTube Account Verwijderen

YouTube is een video platform van Google, waar je vele grappige filmpjes kan vinden. Daarnaast plaatsen veel artiesten de videoclips op YouTube, om zo extra aandacht te krijgen voor nieuw uitgebrachte muziek.

Het verwijderen van YouTube is zeer gemakkelijk en kan in en paar stappen. Het YouTube account is gekoppeld aan een Google account. Na het verwijderen van het YouTube account blijft het Google account wel bestaan.

Account verwijderen

Ga naar de Account voorkeuren pagina van Google. Je moet hier inloggen met je YouTube account gegevens. Vervolgens krijg je een overzicht met alle actieve Google producten, waaronder het YouTube account.

Klik nu bij YouTube op “Verwijderen”, waarbij ook een prullenbak icoon staat. Nu krijg je de keuze om je account te verbergen, of om deze volledig te verwijderen, inclusief de video’s die je hebt geplaatst in het verleden.

Je krijgt een overzicht te zien van de gevolgen bij het verwijderen van het YouTube account, onder andere dat de geplaatste video’s verwijderd worden en daarnaast ook eventuele gekochte items. Vink alle opties aan om te bevestigen dat je het hebt gelezen en klik op “Mijn content verwijderen”. Je YouTube account is nu verwijderd.

Plaats een reactie