Netflix Account Opzeggen

Netflix is een online filmdienst. Met een Netflix abonnement kan je onbeperkt films en series bekijken voor een vast bedrag per maand. Ga je een maandje met vakantie of kijk je in de zomermaanden amper televisie? Dan is het wellicht handig om je account (tijdelijk) op te zeggen. Wanneer je weer gebruik wilt maken van Netflix, kan je jouw huidige account direct weer heractiveren en gebruiken.

Netflix heeft vele beroemde series, waaronder Orange is the New Black, Sherlock en Breaking Bad. Deze series zijn vaak als eerste te zien middels Netflix en worden later pas te zien op televisie of DVD.

Een Netflix account opzeggen is erg gemakkelijk. Ga naar de website van Netflix en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar ‘Mijn Account’. Onder het kopje ‘Lidmaatschap en facturering’ zie je een knop staan met de tekst ‘Lidmaatschap opzeggen’. Zodra je daar op klikt wordt je doorgestuurd naar de bevestigingspagina. Op deze pagina staat ook tot wanneer je het account kan blijven gebruiken. Klik nu op de grote rode knop met de tekst ‘Opzegging voltooien’ en je lidmaatschap is opgezegd.

Wil je in de toekomst weer gebruik gaan maken van Netflix? Dan kan je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je krijgt dan direct een scherm te zien waarop de kosten staan en hoe je dit wilt betalen. Uiteindelijk kan je direct weer naar je favoriete films en series kijken zodra je het bedrag hebt betaald.

Alternatief voor Netflix

Heb je Netflix opgezegd omdat je nog zoekt naar een alternatief? Wellicht is Videoland dan wat voor jou. Deze dienst kan je vergelijken met Netflix. Echter bevat het aanbod van Videoland veel meer Nederlandstalig aanbod, zoals bijvoorbeeld de serie “Soof” en “Meisje van Plezier”.

Plaats een reactie