Instagram Account Verwijderen

Naast Twitter en Facebook is er nog een populaire social media, namelijk Instagram. Met Instagram is het niet de bedoeling om een kort berichtje te plaatsen, of een album met foto’s van je vakantie, maar is het de bedoeling om een foto te plaatsen van iets waar je momenteel mee bezig bent.

Voordat je deze foto op Instagram plaatst, kan je nog een aantal speciale effecten toevoegen, waarna je deze kan delen met de rest van de wereld.

Het verwijderen van Instagram is zeer eenvoudig. Met deze handleiding lopen we een aantal stappen met je door, waarna je Instagram gegevens verwijderd worden!

Voordat je begint, moet je naar de website van Instagram gaan en daar inloggen met het account dat je wilt verwijderen. Vervolgens ga je naar account instellingen, waar rechtsonder de tekst “I’d like to delete my account” staat. Klik daarop! Je zal nu een reden moeten opgeven waarom je het Instagram account wilt verwijderen. Daarna zal je voor de laatste keer je wachtwoord moeten invullen.

Je krijgt nu de tekst “Permanently deactivate my account” te zien. Door daar op te drukken, zal je account permanent en volledig verwijderd worden.

1 gedachte over “Instagram Account Verwijderen”

  1. Het lukt me niet om instagram en facebook te verwijderen. Kunnen jullie helpen?

    Beantwoorden

Plaats een reactie