Twitter Account Verwijderen

Verwijderen van een Twitter account is gemakkelijk, maar je moet maar net weten waar de knop staat om je account voor eens en altijd te verwijderen. In deze korte handleiding laten we zien hoe je met een paar klikken je Twitter account verwijderd.

Stap 1
Voordat je jouw account kan verwijderen, zal je eerst in moeten loggen. Indien je de inlog gegevens vergeten bent kan je het wachtwoord altijd resetten.

Stap 2
Zodra je ingelogd bent, zie je bovenaan een zwarte balk. Druk bovenaan op het icoontje dat een persoon is. Vervolgens kies je voor u instellingsmenu.

Stap 3
Vervolgens zie je een overzicht van de opties die je kan instellen. Onderaan de pagina staat mijn account deactiveren, druk hierop. Vervolgens krijg je een bevestigingspagina te zien met de vraag of je het account echt wilt verwijderen. Druk op de knop, prima, deactiveert uw account, vul voor de laatste keer je wachtwoord in en je account zal verwijderd worden.

Stap 1

Voordat je jouw account kan verwijderen, zal je eerst in moeten loggen. Indien je de inlog gegevens vergeten bent kan je het wachtwoord altijd resetten.

Stap 2

Zodra je ingelogd bent, zie je bovenaan een zwarte balk. Druk bovenaan op het icoontje dat een persoon is. Vervolgens kies je voor “Instellingen”.

Stap 3

Vervolgens zie je een overzicht van de opties die je kan instellen. Onderaan de pagina staat “Mijn account deactiveren“, druk hierop. Vervolgens krijg je een bevestigingspagina te zien met de vraag of je het account echt wilt verwijderen. Druk op de knop “Oke, prima, deactiveert @uwaccount”, vul voor de laatste keer je wachtwoord in en je account zal verwijderd worden.

Waar is Twitter handig voor?

Twitter is niet alleen leuk, maar het social media kan ook handig zijn om snel op de hoogte te zijn van het laatste nieuws. Een voordeel is dat je snel op de hoogte bent van het laatste nieuws wanneer je Twitter accounts van nieuwsinstellingen volgt. Ook kan je snel een bericht kwijt aan al jouw volgers, waarna iedereen direct op de hoogte is van jouw bericht.

Account van overleden persoon verwijderen

Wanneer een geliefde van u overleden is, heeft u waarschijnlijk niet het wachtwoord van dit Twitter account. Om het account dan te verwijderen, moet u een ander proces volgen. Op de pagina ‘Twitter account van overleden persoon verwijderen’ leest u de acties die u moet ondernemen om het account te verwijderen.

Plaats een reactie