Gmail Verwijderen

Het verwijderen van een Gmail account is zeer gemakkelijk. In een paar stappen is je email adres verwijderd, inclusief alle emails. Na het verwijderen van je Gmail account kan niemand het adres meer gebruiken, ook jezelf niet. Wanneer je het email adres dus verwijderd, is deze voor altijd geblokkeerd.

Bij het verwijderen van Gmail verwijder je alleen je gmail email adres. De rest van het Google account, wat je onder andere kan gebruiken voor Google+ en YouTube, blijft bewaard.

Account verwijderen

Het verwijderen van een Gmail account is erg makkelijk. Log in op de accountvoorkeuren pagina. Vanaf hier klik je op “Producten verwijderen”. Het kan zijn dat je nu opnieuw moet inloggen, indien dat nodig is, log dan opnieuw in.

Klik nu naast Gmail op “Verwijderen”, waarachter ook het prullenbak icoontje staat. Volg vervolgens de stappen op het scherm en uw account zal definitief worden verwijderd. Tijdens het verwijderen moet je een alternatief email adres opgeven. Deze is nodig zodat je in de toekomst nog steeds kan inloggen met een Google account.

Belangrijk: Gebruik je Gmail via een organisatie zoals school of werk, dan is je account in beheer van deze organisatie. Om je account dan te verwijderen, moet je contact opnemen met de school of werkinstelling organisatie.

1 gedachte over “Gmail Verwijderen”

  1. Ik heb diverse gmail-adressen. Hoe weet ik zeker dat ik alleen die ene verwijder wat ik niet meer nodig heb??

    Beantwoorden

Plaats een reactie