Bol.com Account Verwijderen

Wil je jouw Bol.com account verwijderen omdat je niet meer van plan bent om aankopen te doen bij het bedrijf? Of wil je jouw account gegevens graag wissen? Het verwijderen van een Bol.com account is zeer gemakkelijk en kost weinig tijd.

Om een Bol.com account te verwijderen, moet je contact opnemen met de klantenservice. Op de website is geen formulier te vinden om zelf direct je account te verwijderen. Wanneer je een mailtje stuurt naar de klantenservice dat je jouw account wilt sluiten, zal Bol.com jouw account verwijderen en jou hierover informeren!

Contact opnemen met de klantenservice is erg gemakkelijk. De contactgegevens zijn hier te vinden.

2 gedachten over “Bol.com Account Verwijderen”

  1. Via deze link kun je je account gewoon verwijderen. Geen enkele reden om de klantenservice te benaderen.

    Beantwoorden
  2. Je kan je account daar helemaal NIET verwijderen, mijn email account is gehackt en dus dringend overal waren accounts in een mum van tijd en zonder kopzorgen weg, alleen BOL… wij zonden u een bevestiging om uw account te verwijderen, WIE zend nu een link naar een gehackt account terwijl je dat dus ook 1000000 keer aangaf. Dat account blijft nu DERTIG dagen gehackt, dan pas kan je opnieuw wat ondernemen TERWIJL zij zelf er in kunnen maar niets mogen wijzigen? Werken daar bavianen? Een gecompromitteerd account moet ten eerste al direct geblokkeerd worden maar wat kan hen het schelen als Lijpe Leo in mijn naam besteld, mijn giro staat toch op mijn account dus het geld zal er wel komen, verkocht is verkocht en de politie kan hier ook niets meer, zelfs geen advocaat want informatica valt onder heel wat anders.

    Beantwoorden

Plaats een reactie