Pinterest Account Verwijderen

Pinterest is een prachtig medium om inspiratie op te doen. Wanneer je bijvoorbeeld de term ‘boekenkast’ invult, krijg je een grote hoeveelheid aan prachtige boekenkasten te zien.

Met Pinterest kan je hierdoor gemakkelijk inspiratie opdoen voor je eigen huis, maar ook bijvoorbeeld voor je toekomstige vakantie door een land in te vullen. Wanneer je bijvoorbeeld ‘Curacao’ invult, krijg je direct de mooiste foto’s van de hoogtepunten van het land te zien.

Pinterest verwijderen

Het verwijderen van een Pinterest account is tegenwoordig zeer simpel. Alvorens je het account kan verwijderen, moet je eerst je inlog gegevens weten. Indien je deze niet meer weet, kan je gebruik maken van de wachtwoord vergeten functionaliteit. Daarnaast is er grote kans dat je bijvoorbeeld een account hebt aangemaakt via de Facebook-koppel functionaliteit.

Nadat je bent ingelogt op Pinterest, kan je jouw account verwijderen. Klik op je foto rechtsboven en je ziet jouw profiel instellingen. Vervolgens kan je op het tandwiel icoontje klikken, waarmee je naar instellingen gaat.

Vervolgens staat op de instellingenpagina ‘Account deactiveren’. Vervolgens moet je opgeven waarom je Pinterest wilt verlaten. Vervolgens zijn er twee keuzes beschikbaar, namelijk:

  • Account permanent verwijderen: Je account zal volledig verwijderd worden uit de Pinterest database
  • Account deactiveren: Je account blijft bewaard, maar is niet meer zichtbaar. Zodra je weer inlogt, is je account weer beschikbaar met je huidige profiel

Maak een keuze wat je wilt doen met je account en je account is gedeactiveerd of permanent verwijdert!

1 gedachte over “Pinterest Account Verwijderen”

Plaats een reactie