Pinterest account verwijderen

Pinterest is een prachtig medium om inspiratie op te doen. Wanneer je bijvoorbeeld de term 'boekenkast' invult, krijg je een grote hoeveelheid aan prachtige boekenkasten te zien.

Met Pinterest kan je hierdoor gemakkelijk inspiratie opdoen voor je eigen huis, maar ook bijvoorbeeld voor je toekomstige vakantie door een land in te vullen. Wanneer je bijvoorbeeld 'Curacao' invult, krijg je direct de mooiste foto's van de hoogtepunten van het land te zien.

Pinterest verwijderen

Het verwijderen van een Pinterest account is tegenwoordig zeer simpel. Alvorens je het account kan verwijderen, moet je eerst je inlog gegevens weten. Indien je deze niet meer weet, kan je gebruik maken van de wachtwoord vergeten functionaliteit. Daarnaast is er grote kans dat je bijvoorbeeld een account hebt aangemaakt via de Facebook-koppel functionaliteit.

Nadat je bent ingelogt op Pinterest, kan je jouw account verwijderen. Klik op je foto rechtsboven en je ziet jouw profiel instellingen. Vervolgens kan je op het tandwiel icoontje klikken, waarmee je naar instellingen gaat.

Vervolgens staat op de instellingenpagina 'Account deactiveren'. Vervolgens moet je opgeven waarom je Pinterest wilt verlaten. Vervolgens zijn er twee keuzes beschikbaar, namelijk

Maak een keuze wat je wilt doen met je account en je account is gedeactiveerd of permanent verwijdert!

Account verwijderen niet gelukt?

Op deze website staan handleidingen om te helpen bij het verwijderen van een account. Lukt het niet om je account middels deze informatie te verwijderen, raden we aan om contact op te nemen met het bedrijf waar je account geregistreerd staat.