LinkedIn account verwijderen

LinkedIn is vooral bedoeld om connecties te maken met zakelijke partners. Heb je een account aangemaakt om te kijken hoe dit in zijn werk gaat, maar houd je toch liever contact via Facebook? Verwijderen van je LinkedIn account is zeer gemakkelijk!

Voordat je jouw LinkedIn account verwijderen kan, moet je eerst inloggen. Vervolgens druk je bovenaan in de zwarte balk op je eigen naam, waarna je op "Privacy en Instellingen" drukt.

Vervolgens kies je voor "Account" en daarna op "Abonnementen". Druk hier op "Uw LinkedIn account sluiten". Vervolgens selecteer je de reden van verwijdering en druk je op "Doorgaan". Daarna druk je op de knop "Account bevestigen" en je account wordt verwijderd!

LinkedIn is vooral handig voor werkzoekenden. Middels het zakelijke social media platvorm is het mogelijk om een online CV te maken, waarna je kan solliciteren bij bedrijven. Daarnaast zijn er ook veel recruiters actief op het netwerk.

Account van overleden persoon verwijderen

Het kan voorkomen dat een familielid, vriend of andere nabestaande nog actief is op LinkedIn, terwijl deze persoon eigenlijk al overleden is. Vaak heb je van overleden personen geen wachtwoorden. Het verwijderproces van een account van een overleden persoon, gaat daarom via een andere procedure. De handleiding om een LinkedIn account van een overleden persoon te verwijderen is hier te vinden.

Account verwijderen niet gelukt?

Op deze website staan handleidingen om te helpen bij het verwijderen van een account. Lukt het niet om je account middels deze informatie te verwijderen, raden we aan om contact op te nemen met het bedrijf waar je account geregistreerd staat.