Google+ account verwijderen

Google Plus is een social media netwerk van Google, waarmee de grote internet gigant de concurrentie met Facebook begon. Google staat erom bekend dat ze veel persoonlijke gegevens van je verzamelen en opslaan en met een account op Google Plus deel je deze extra informatie gemakkelijk met ze.

Het is daarom verstandig om weinig persoonlijke gegevens te delen via het netwerk of je account te verwijderen. Met deze handleiding is je account binnen een paar minuten verwijderd. Het voordeel is dat je Google account voor andere service van het bedrijf wel bewaard blijft en dat dus alleen je Google+ account verwijderd wordt.

Log in met je account op de website van Google en ga vervolgens naar deze pagina. Kies vervolgens of je alleen je Google Plus account wilt verwijderen of je gehele account (waaronder YouTube, Adwords en andere services) en druk op de knop "Geselecteerde services verwijderen". Vervolgens wordt je account verwijderd.

Account verwijderen niet gelukt?

Op deze website staan handleidingen om te helpen bij het verwijderen van een account. Lukt het niet om je account middels deze informatie te verwijderen, raden we aan om contact op te nemen met het bedrijf waar je account geregistreerd staat.