Dropbox account verwijderen

Dropbox is een handige manier om bestanden te delen met andere gebruikers. Wil je een Dropbox account verwijderen? Dat kan zeer eenvoudig. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe een je een Dropbox account verwijderen moet.

Verwijderen van een Dropbox account is zeer eenvoudig. Ga naar de website van Dropbox via deze link. Log hier vervolgens in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je krijgt nu een scherm te zien waar gevraagd wordt of je jouw account definitief wilt verwijderen.

Ter controle moet je nog 1 keer je wachtwoord invullen. Daarnaast kan je optioneel een reden invullen waarom je het account wilt verwijderen. Klik vervolgens op de blauwe knop 'Mijn account verwijderen' en je account wordt verwijderd!

Zodra je Dropbox account is verwijderd, worden bestanden niet meer gesynchroniseerd. Bestanden die op je computer staan, worden niet verwijderd. Indien je deze wilt verwijderen, moet je dit alsnog handmatig in de prullenbak plaatsen.

Account verwijderen niet gelukt?

Op deze website staan handleidingen om te helpen bij het verwijderen van een account. Lukt het niet om je account middels deze informatie te verwijderen, raden we aan om contact op te nemen met het bedrijf waar je account geregistreerd staat.